Äventyrarna 12-14 år

I Scouterna är det äventyr från första dagen. Du blir Äventyrarscout när du blir tolv år.

alder-aventyrare

Äventyrarna träffas på onsdagar 18:30-20:30.

Jens Svenningsson har hand om äventyrarna. Du kan ringa Jens på 0767-673 311, eller skicka ett mejl till jens.svenningsson@gmail.com.

Terminsprogram höst »
Terminsprogram vår »

I din patrull får du schyssta kompisar att räkna med. Tillsammans med dem får du upptäcka nya äventyr varje gång ni ses.

När man är äventyrarscout får man lära sig något nytt nästan varje dag och i patrullen får alla vara med och ta plats, men vi lär oss inte genom att läsa böcker som i skolan, i scouterna provar vi på hur det är att göra på riktigt. Tillsammans med patrullkompisarna är äventyrarna med och bestämmer vad scoutverksamheten ska gå ut på, det kan vara allt från att poppa popcorn över öppen eld till att åka på internationella äventyr.