Spårarna 8-9 år

I Scouterna är det roligt bus utomhus som gäller. Du kan börja som spårarscout när du är åtta år, och var beredd på äventyr redan från första dagen.

Spårarna träffas på måndagar 18:00-19:30.

Mia Hansson är avdelningsledare för spårarna. Du kan ringa Mia på 0705-25 84 18.
Du kan även mejla till hansson_mia@hotmail.com.

Höstterminen börjar måndag 9 september.

Terminsprogram höst »
Terminsprogram vår »

I Scouterna får du nya kompisar som precis som du tycker att det är superskoj att vara utomhus.

Man kan hitta på nästan vad som helst i Scouterna, från att leka nya lekar och bygga kojor i skogen som man kan sova i, till att pyssla och laga mat. Man lär sig något nytt nästan varje dag i Scouterna, det är alltid roliga saker men ibland är de också väldigt bra att kunna. Som att lägga bandage på någon som gjort sig illa. Men till skillnad från hur man gör i skolan läser vi inga böcker om bandage, vi lär oss genom att göra, genom att prova på allt på riktigt istället. Medan vi gör det samarbetar vi alltid i patruller, små grupper där alla är med och bestämmer. Det är smart, för tillsammans kan man alltid hjälpas åt att hitta på ännu roligare saker. Vi har ingen avbytarbänk.