Upptäckarna 10-11 år

I Scouterna gör du spännande upptäckter varje dag. Upptäckarscout blir man när man är tio år.

Upptäckarna träffas på torsdagar 18:00-19:30.

Björn Spånglund är avdelningsledare för upptäckarna. Du kan ringa Björn på 0707-26 37 85, eller skicka ett mejl till bjorn.spanglund@gmail.com.

Höstterminen börjar torsdag 12 september.

Terminsprogram höst »
Terminsprogram vår »

I din patrull får du schyssta kompisar att räkna med. Tillsammans med dem får du upptäcka nya äventyr varje gång ni ses.

När man är upptäckarscout får man lära sig något nytt nästan varje dag, det är alltid roliga grejer men också sånt som är väldigt bra att kunna. I patrullen bestämmer ni själva vad ni vill göra, det kan vara allt från att hantera yxa till att bygga en egen flotte. Men i Scouter lär vi oss inte hur man gör genom att läsa böcker om hur man använder yxa eller bygger flottar, vi lär oss det genom att prova på riktigt istället.