Ny termin – nya möjligheter!

Förra året vid denna tiden så var det höstrusk. Just nu är det vinter så att det både räcker och blir över, med både kyla och alldeles tillräckligt med snö. Tänk så olika det kan vara. Kanske beror det på Läs mer »

En fantastisk start på hösten!

Denna höst har knappt känts som höst ännu. Trattkantarellerna som redan borde vara mogna att skörda ligger flera veckor efter sitt normala beteende. Å andra sidan var väl inte sommaren någon sommar att lägga på minnet heller. Vissa dagar kändes Läs mer »

Vilken vår detta blir!

Hallå i ”höstrusket”, vintern 2015! Visserligen kom det några snöflingor idag, 8 januari, men i morgon ska det bli höststorm. Ingen ordning på årstiderna alls nuförtiden. Men våren för vår scoutkår ser ut att ha mycket att bjuda på. Förutom Läs mer »

Å så var årets kårhajk avklarad!

I helgen som var hade vi vår årliga kårhajk. Temat i år var Harry Potter, och scouterna fick tillverka trollstavar och använda all magi som var möjlig för att hitta professor Dumbledore och mota bort de onda krafterna! Tur med Läs mer »

Hallå Sandared och världen!

Nu har vår scoutkår fått en egen hemsida! Nu ska vi ”bara” fixa till så att all text stämmer, och snygga till lite här och där. Och sen ska vi hålla den fräsch och ständigt uppdaterad!